O nama

KOPRODUKT TRGOVINA je poduzeće koje se bavi veleprodajom elektromaterijala u elektroprivrednoj djelatnosti. Poduzeće je osnovano 1990. godine i od tada ostvaruje vrlo uspješnu poslovnu suradnju s Hrvatskom elektroprivredom, poglavito u elektrodistribucijskoj djelatnosti, gdje stalno proširuje poslovne projekte po pojedinim distribucijskim područjima.
Osim veleprodajom elektromaterijala, KOPRODUKT TRGOVINA ima vlastitu proizvodnju raznih gumenih proizvoda, izrada naljepnica, plastičnih i metalnih natpisnih pločica od eloksiranog aluminija, kao i pružanje usluge sitotiska.
Poduzeće KOPRODUKT TRGOVINA svakodnevno radi na postizanju najviše moguće razine kvalitete svojih usluga. Naš rad i rezultate svakodnevno mjerimo zadovoljstvom naših kupaca. Jednako su nam važni i veliki i mali kupci. Zadovoljan kupac je najveća nagrada za maksimalnu angažiranost naših zaposlenika u poboljšanju usluge. Naš cilj je biti inovativno, moderno i učinkovito poduzeće s kojim svatko želi raditii i u kojem svatko želi raditi.
Kontaktirajte nas i dogovorite poslovni sastanak, te saznajte što Vam sve možemo ponuditi da ostvarite svoje poslovne ciljeve.